Snel en vakkundig!

FIXDEUR Repareert

Is uw deur defect?

Wij repareren snel, kundig en veilig.

Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn VCA gecertificeerd. Wij kunnen onderdelen voor uw deur snel verkrijgen, welk merk ook! 

Bel, mail of whatsapp ons, wij helpen u graag!

Storing melden


NB: Reparaties aan overheaddeuren kunt u beter aan de vakman overlaten, sleutel svp niet zelf aan uw garagedeur: de veren en staalkabels kunnen zéér gevaarlijk zijn door de enorme krachten die erop staan.

Is uw deur aangereden?

Wij kunnen uw hele deurblad vernieuwen, of elementen vervangen. Bestaande rails en motorset kan meestal behouden blijven waardoor wij uw deur snel operationeel kunnen maken.

Onderpanelen beschadigd?

Is uw deur zo beschadig dat hij niet meer open of dicht gaat? In de meeste gevallen kunnen wij snel uw deurblad repareren waardoor u weer naar binnen en buiten kunt. Wilt u de deur dicht tot de jusite onderdelen voor reparatie geleverd zijn? wij krijgen uw deur snel en veilig dicht.

Deur is niet meer te openen..

Veer gebroken?

Wij leveren snel een nieuwe set veren
voor uw sectionaal deur. Als de eerste veer gebroken is, volgt vaak de andere. wij adviseren altijd alle veren te vervangen, dat is economischer dan wachten op de volgende veerbreuk.

Uw Deur loopt stroef of loopt vast

Rails los of verbogen?

Dit is een gevaarlijke situatie, de
deur kan uit de rails lopen en wordt een gevaarlijk vallend object! Wij repareren uw deur snel en vakkundig. Met onze ervaring kunnen wij u veel geld en tijd besparen door vakkundige reparatie.