Zakelijke markt

Industriedeuren

Design, kwaliteit en veiligheid met een persoonlijke service kunt u van Fixdeur verwachten, onze leveranciers en onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de productie, de installatie en het verlenen van service op de door ons geleverde deuren en laad- en lossystemen..

PRODUCTIE

Onze industriedeuren, branddeuren en laad- en lossystemen worden in Nederland in ultramoderne productiehallen geproduceerd en voldoen aan de laatst geldende Europese veiligheidsnormen.

DUURZAAM

Wij bouwen deuren met extra hoge isolatiewaardes om het energieverlies zoveel mogelijk te reduceren

BRANDBESCHERMING

Als totaalleverancier bieden wij onze opdrachtgevers een compleet assortiment branddeuren, denk hierbij aan brandwerende rolschermen, roldeuren en overheaddeuren. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere situatie een uitstekende oplossing.

ONTWERP NAAR WENS

Onze deuren en laad- en lossystemen worden gebouwd naar de wensen van onze opdrachtgevers, denk hierbij aan deuren waarmee hoge openingssnelheden gerealiseerd worden om wachttijden van uw interne transport te beperken en/of de leveringen van leveranciers sneller af te kunnen handelen.

LADEN EN LOSSEN

Voor het beschermd overladen van goederen heeft Fixdeur een compleet programma efficiënte economische laad- e lossystemen, denk hierbij aan docklevellers, dockshelters en dock houses.

Informatie verzoek

Een aantal voorbeelden uit ons leverprogramma

Grote deur voor grote voertuigen

Deuren voor grote voertuigen.

Informatie verzoek
 learn more

INOX – RVS

Deurbeslag voor vochtige ruimten zoals kassen en wasstraten

Design in bedrijfskleuren

Elke kleurcombinatie is mogelijk,
vol glas design

Offerte aanvraag