Particuliere markt

Garagedeuren voor thuis

Design, kwaliteit en veiligheid met een persoonlijke service kunt u van Fixdeur verwachten, onze leveranciers en onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de vervaardiging van de door u samengestelde garagedeur.

U kunt bij ons uw eigen garagedeur ontwerpen door met een zeer ruime keuze aan paneelvarianten naar hartenlust te combineren. Iedere woning heeft een unieke stijl met bijpassende kleuren en in combinatie met een garagedeur van Fixdeur maakt u hier een passend geheel van. Onze garagedeuren hebben vanwege de paneelvarianten elk een eigen karakter, dit varieert van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een garagedeur van Fixdeur geeft u uw woning een bijzondere touch.

Informatie verzoek

Uw eigen design

Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs voor u samengevat in een overzichtelijk schema. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning.
Vind u het lastig een keuze vanaf een afbeelding te maken en wilt u uw mogelijkheden thuis bekijken om een keuze te maken dan kunt u met een van onze adviseurs een afspraak maken. Onze adviseur zal u dan bezoeken om samen met u de mogelijkheden aan de hand van demopanelen en kleurenstalen door te nemen.

Offerte aanvragen

Kwaliteit voorop

Onze garagedeuren worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (WK2). Vanzelfsprekend voldoen onze deuren ook aan de Europese EN 13241-1 norm, die verplicht is voor de CE-markering.

Informatie verzoek

Veiligheid

Inbraakbeveiliging Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen, als optie worden geleverd met een SKG keurmerk. Het SKG-keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Informatie verzoek
Internet of things

Wij maken uw deur draadloos

Wij zijn gespecialiseerd in het “connected” maken van uw deur, wij hebben specialisten met kennis van netwerken en firewalls zodat u veilig uw garagedeur met uw smartphone kunt bedienen

Informatie verzoekOfferte aanvragen
Afstandbedienbaar

Uw deur op aftand openen? dat kan met onze handzenders, maar ook met uw telefoon. Altijd binnen handbereik, wel zo gemakkelijk!

Hé Siri…

Wij zorgen dat uw deur bedienbaar is via WIFI of 4G.
Wel zo gemakkelijk!
Veilig en controleerbaar.